Wordbrain Snyd Svar Dansk

Wordbrain er et gratis hovedpine-spil. I dette spil er din udfordring at finde skjulte ord i et gitterkrydsord. Du kan oprette et ord op, ned, venstre, højre og endda diagonalt. Nogle gange er du nødt til at finde ord i en bestemt rækkefølge, ellers er det ikke muligt at løse krydsordet. Der er forskellige skjulte ord med forskellige antal bogstaver. Hvert niveau har mindst 4 bogstaver for at lave de korrekte ord. I starten skal du finde ord med fire bogstaver, men vanskeligheden stiger med hvert niveau. Wordbrain har også et tipssystem. Hver gang du gennemfører et niveau, låser du op for forskellige tip.

Wordbrain har et sæt daglige udfordringer, som du kan spille / løse hver dag. Gitterstørrelsen øges, jo mere du spiller spillet. Vi har alle de løsninger, du har brug for for at fuldføre ethvert WordBrain-niveau. Dette er et spil til et ægte ordgeni!

Hav det sjovt at spille og løse dette hyggelige spil udviklet af MAG Interactive til Android-, iOS- og Windows-mobiler. Mag Interactive udgav spillet i 2014 og at dømme efter antallet af downloads og spillere gennem årene kan Wordbrain betragtes som et klassisk Android-spil i sin egen genre, ifølge udvikleren har det haft mere end 40 millioner downloads / brugere, siden det første gang blev offentliggjort.